Upgrit Vassle & kollagenprotein, kakao 750g

Ej i lager
375,00 kr

Vassle & kollagenprotein 750 g Kakao:

  • Vassle och kollagen i en 2:1 ratio
  • Komplett proteintillskott
  • Med Digezyme

assle: Vassle (engelska Whey) är en proteinkälla som naturligt finns i mjölk. Sett till kvaliteten mellan olika proteinkällor räknas vassle till en av de allra främsta tack vare sitt höga biologiska värde. Detta kan enkelt förklaras med att vassle har en närmast optimal sammansättning av de aminosyror kroppens vävnad och muskler behöver för uppbyggnad. Tack vare detta är vassleprotein perfekt att inta oavsett vilken typ av tränings- eller motionsform du utövar. Kollagen: Kollagen finns i vår bindväv, leder, brosk, hår, naglar och hud. När vi blir äldre minskar produktionen av kollagen. Kollagenprotein innehåller glycin, prolin och hydroxiprolin, de tre aminosyror som kroppen använder för att tillverka sitt eget kollagen. Dessa aminosyror saknas ofta i modern kost och det blir därför alltmer viktigt att tillsätta dessa  på annat vis. Matsmältningsenzymer: I rent Vassle & Kollagen har vi även adderat Digezyme, vilket är en sammansättning av fem olika matsmältningsenzymer. Amylas hjälper matsmältningen av kolhydrater. Lipas hjälper nedbrytningen och matsmältningen av fetter genom att bryta ner större molekyler till mindre. Laktas ger en källa till det enzym som används för att bryta ner laktos. Proteas katalyserar nedbrytningen av bindningarna mellan aminosyror i proteiner. Cellulas hjälper din kropp att bryta ner växtfibrer. I Upgrits Vassle & kollagen får du det bästa från två världar för att tillföra kroppen de proteiner och aminosyror muskler, vävnad och leder behöver för att må som allra bäst.

  • Vassleproteinkoncentrat – WPC80
  • Innehåller viktiga aminosyror som ofta saknas i vår moderna kost
  • Från gräsbetande kor
  • Peptan B - 100% hydrolyserat kollagen
  • Typ-1 kollagen
  • Digezyme matsmältningsenzymer
Näringsinnehåll per: 30 gram 100 gram
Energi 547 kJ/130 kcal 1 823 kJ/434 kcal
Fett 3,3 gram 11 gram
- varav mättat fett 2,4 gram 7,9 gram
Kolhydrater 1,1 gram 3,8 gram
- varav sockerarter 0,9 gram 2,9 gram
Protein 23 gram 78 gram
Fiber 1,2 gram 3,9 gram
Salt 0,17 gram 0,57 gram

Innehåll / ingredienser

Ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat från MJÖLK, kollagenprotein (typ 1, bovint utsprung), kakao, matsmältningsenzymer (Digezyme®: amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas).
 

Dosering

Blanda 3/4 dl (ca 30 gram) med 2 dl vatten, eller annan dryck du gillar. Intas mellan måltider eller vid önskat proteinbehov

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.


Mer information:
VarumärkeUPGRIT
EAN/GTIN7350107070301