Upgrit Svampmix EKO 60 kapslar

I Lager
395,36 kr

Upgrits Ekologiska Svampix är noga framtagen   Produkten innehåller sex olika ekologiska svampar. Dessa svampar och örter har använts i olika kulturer för sina potentiella hälsofördelar.   Shiitakesvampen är känd för att stödja immunsystemet, innehåller vitaminer och mineraler samt kan bidra till att reglera kolesterolnivåer.   Maitakesvampen är kopplad till immunförstärkning och kan ha positiva effekter på blodsockernivåer. Dessutom innehåller den viktiga näringsämnen.   Chagasvampen är rik på antioxidanter och anses stödja immunsystemet. Den har också kopplats till potentiella antiinflammatoriska egenskaper. Reishi:   Reishisvampen är känd för sina adaptogena egenskaper, vilket kan hjälpa kroppen att anpassa sig till stress. Den sägs också stödja immunsystemet och ha lugnande effekter. Lion's Mane:   Lion's Mane-svampen är associerad med förbättrad kognitiv funktion och kan stödja nervsystemet. Den innehåller även antioxidanter och har antiinflammatoriska egenskaper.   Astragalusroten används traditionellt inom kinesisk medicin och sägs stärka immunsystemet, öka energinivåerna och främja hjärt-kärlhälsan.   Innan du inkluderar dem regelbundet i din kost eller använder dem som kosttillskott, är det alltid klokt att rådfråga en hälsoexpert för att säkerställa att de passar dina individuella behov och hälsotillstånd.

INNEHÅLL PER: 1 kapsel 2 kapslar
Shiitake 130 mg 260 mg
Maitake 80 mg  160 mg
Chaga 80 mg 160 mg
Reishi 65 mg 130 mg
Lions Mane 20 mg 40 mg
Astragalusrot 20 mg 40 mg
Svartpeppar 5 mg 10 mg

Ingredienser:

Shitake (lentinula edodes)*, maitake (grifola frondosa)*, chaga (inonottus obliquus)*, reishi (ganoderma lingzhi)*, lions mane (hericium erinaceus)*, astragalus rot (atragalus membranaceus)*, svartpeppar (pipernigrum)*, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa)*. *Ekologisk odlad ingrediens.

Dosering:

1-2 kapslar per dag

Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn.


Mer information:
VarumärkeUPGRIT
EAN/GTIN7350107070509