Rosita Cod Liver Oil 90 kapslar

I Lager
435,00 kr
-
+

 90 kapslar

 

Rosita cod liver oil - fiskleverolja är en pålitlig källa till råleverolja, tillverkad av hållbart skördad fisk som lever i det kristallklara vattnet i de avlägsna norska fjordarna.

Rositas mål är att tillverka en torskleverolja som ligger så nära färskhetshalten för att få tillgång till de bästa näringsämnena.


Rosita Extra Virgin Torskleverolja är en naturlig källa till vitamin A, D och omega-3

Rosita Extra Virgin Cod Liver Oil (EVCLO) är den finaste torskleveroljan du kan köpa. Den är tillverkad uteslutande av vild torsk hållbar skördad från det orörda vattnet i Norge.

En exklusiv köldprocess och hantverksmetod extraherar oljan och bevarar de känsliga näringsämnena som är naturligt förekommande i vilda torskleveranser. Den resulterande oljan är lika ren och autentisk som för våra nordiska förfäder för hundratals år sedan.

Ingen värme, kemikalier eller mekanisk tryck används i extraktionsprocessen. Framställd enligt HACCP: s livsmedelssäkerhetsstandarder.

Innehåller 100 procent naturligt förekommande näringsämnen, som vitaminer A och D, och ett full-spektrum av omega fettsyror, inklusive Omega 3 EPA och DHA. Inga syntetiska vitaminer tillsätts!

EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Att ersätta mättat fett i kosten med omättat fett bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet. Gynnsam effekt uppnås av minst 250 mg EPA och DHA dagligen.


Andra ingredienser i Rosita cod liver oil :
Vi lägger till en liten mängd rosmarinolja och E-vitamin. E-vitamin som vi använder i våra produkter är ett full-spektrum av vitamin som innehåller alfa-, beta-, gamma- och delta-tokoferoler. Källan av E-vitamin är ett icke-GMO-solrosekstrakt från Danmark.

Ingredienserna som utgör mjukgelerna är fiskgelatin, renat vatten, glycerin. Vi använder inga konstgjorda smaker, färger eller konserveringsmedel. Vår olja är naturligt Soja, Gluten och Mejeri fri.

Hållbarhet:
2 år från produktionsdatum.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Viktigt:
Risk för kvävning! Håll vänligen barn och spädbarn borta från kapslarna.

Rosita Extra Virgin Cod Liver Oil kapslar


Innehåll per dos 
Mängd per dos % av DRI
Kalorier  15 ---
Fett,totalt 1,5 g ---
varav mättat fett 0,5 g ---
Kolesterol 5 mg ---
A-vitamin, som retinol 365 mcg/365 RE* 46 %
D-vitamin 3 mcg 60 %
Omega 3, totalt  417 mg  
varav DHA 195 mg  
varav EPA 143 mg  

*Retinolekvivalenter. Näringsvärdena baseras på ett årligt genomsnitt och kan variera naturligt enligt innehållet i vild torsklever. A- och D-vitaminerna
är naturligt förekommande i torsklevern.

Ingredienser:
Vildfångad rå extravirgin torskleverolja (fisk). Övriga ingredienser: Fiskgelatin, renat vatten, glycerin (kapsel).
Spår av rosmarinextrakt och GMO-fria naturligt blandade tokoferoler (antioxidanter). Inga konstgjorda färgämnen, aromämnen,
konserveringsmedel. Gluten-, soja- och mejerifritt.

Allergener: Innehåller fisk (torsk). Förvaring: Använd endast om förseglingen är obruten.

Förvaras oåtkomligt för barn. Öppnad förpackning förvaras kallt.

Rekommenderad Dosering:
Vuxna: 3 kapslar dagligen eller vid behov. Intas med mat. 
Barn och känsliga personer: Börja med att ta 1 kapsel dagligen tillsammans med mat och öka om det behövs. Kapseln kan punkteras med nål och tryckas ut på en sked.

Förvaras i rumstemperatur 15-25 grader helst mörkt. Kapseln kan bli torr och porös om den exponeras för kyla och kan därför förlora sin friskhet.


 

Mer information:
Varumärke NATURSHOPPEN
EAN/GTIN 857605004069