Aussie Trace Minerals 240 ml

Aussie Trace Minerals 240 ml

Collagen Hydrolysate

Collagen Hydrolysate

Rosita Cod Liver Oil

 90 kapslar

 

Rosita cod liver oil - fiskleverolja är en pålitlig källa till råleverolja, tillverkad av hållbart skördad fisk som lever i det kristallklara vattnet i de avlägsna norska fjordarna.

Rositas mål är att tillverka en torskleverolja som ligger så nära färskhetshalten för att få tillgång till de bästa näringsämnena.

405,00 kr
Tillgänglighet: I Lager

Rosita Extra Virgin Torskleverolja är en naturlig källa till vitamin A, D och omega-3

Rosita Extra Virgin Cod Liver Oil (EVCLO) är den finaste torskleveroljan du kan köpa. Den är tillverkad uteslutande av vild torsk hållbar skördad från det orörda vattnet i Norge.

En exklusiv köldprocess och hantverksmetod extraherar oljan och bevarar de känsliga näringsämnena som är naturligt förekommande i vilda torskleveranser. Den resulterande oljan är lika ren och autentisk som för våra nordiska förfäder för hundratals år sedan.

Ingen värme, kemikalier eller mekanisk tryck används i extraktionsprocessen. Framställd enligt HACCP: s livsmedelssäkerhetsstandarder.

Innehåller 100 procent naturligt förekommande näringsämnen, som vitaminer A och D, och ett full-spektrum av omega fettsyror, inklusive Omega 3 EPA och DHA. Inga syntetiska vitaminer tillsätts!

EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Att ersätta mättat fett i kosten med omättat fett bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet. Gynnsam effekt uppnås av minst 250 mg EPA och DHA dagligen.


Andra ingredienser i Rosita cod liver oil :
Vi lägger till en liten mängd rosmarinolja och E-vitamin. E-vitamin som vi använder i våra produkter är ett full-spektrum av vitamin som innehåller alfa-, beta-, gamma- och delta-tokoferoler. Källan av E-vitamin är ett icke-GMO-solrosekstrakt från Danmark.

Ingredienserna som utgör mjukgelerna är fiskgelatin, renat vatten, glycerin. Vi använder inga konstgjorda smaker, färger eller konserveringsmedel. Vår olja är naturligt Soja, Gluten och Mejeri fri.

Hållbarhet:
2 år från produktionsdatum.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Viktigt:
Risk för kvävning! Håll vänligen barn och spädbarn borta från kapslarna.

Rosita Extra Virgin Cod Liver Oil kapslar


Innehåll per dos 
Mängd per dos % av DRI
Kalorier  15 ---
Fett,totalt 1,5 g ---
varav mättat fett 0,5 g ---
Kolesterol 5 mg ---
A-vitamin, som retinol 365 mcg/365 RE* 46 %
D-vitamin 3 mcg 60 %
Omega 3, totalt  417 mg  
varav DHA 195 mg  
varav EPA 143 mg  

*Retinolekvivalenter. Näringsvärdena baseras på ett årligt genomsnitt och kan variera naturligt enligt innehållet i vild torsklever. A- och D-vitaminerna
är naturligt förekommande i torsklevern.

Ingredienser:
Vildfångad rå extravirgin torskleverolja (fisk). Övriga ingredienser: Fiskgelatin, renat vatten, glycerin (kapsel).
Spår av rosmarinextrakt och GMO-fria naturligt blandade tokoferoler (antioxidanter). Inga konstgjorda färgämnen, aromämnen,
konserveringsmedel. Gluten-, soja- och mejerifritt.

Allergener: Innehåller fisk (torsk). Förvaring: Använd endast om förseglingen är obruten.

Förvaras oåtkomligt för barn. Öppnad förpackning förvaras kallt.

Rekommenderad Dosering:
Vuxna: 3 kapslar dagligen eller vid behov. Intas med mat. 
Barn och känsliga personer: Börja med att ta 1 kapsel dagligen tillsammans med mat och öka om det behövs. Kapseln kan punkteras med nål och tryckas ut på en sked.

Förvaras i rumstemperatur 15-25 grader helst mörkt. Kapseln kan bli torr och porös om den exponeras för kyla och kan därför förlora sin friskhet.


 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Rosita Cod Liver Oil