ProBion Clinica 150 st tabletter

I Lager
349,00 kr

Probion Clininca 150 tabletter


ProBion clinica är en tablett med unik hållbarhet. Tabletten innehåller friska, levande och livskraftiga mjölksyrabakterier som har en reglerad upplösning, varvid bakterierna exponeras kontinuerligt längre ned i tunntarm och tjocktarm. För den “normala” magen och även som komplettering av de övriga. ProBion är en svensk innovation där Svenska och finska forskare har utvecklat produktionsteknik och kvalitetssäkring, som förbättrar överlevnad och förlänger exponeringen av livskraftiga mjölksyrabakterier i mage och tarm. Detta medför att bakterierna är mer livskraftiga och ger större biologisk effekt även längre ned i tarmen. Förpackningen innehåller 100 tabletter.

Dosering

Börja med 1 tablett/dag. Öka sedan successivt till 1 tablett 2 ggr dagligen om kroppen behöver extra support. Tillförs bäst i samband med måltid.

Ingredienser

Levande mjölksyrakulturer 10 miljarder bakterier/tablett av Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium lactis samt inulin, xanthan och vegetabilisk magnesiumstearat RSPO. ProBion clinica är fri från mjölksocker. Mjölksyrabakterierna är odlade utan tillsats av mjölk eller soja.

Mer information:
VarumärkeWASA MEDICAL
EAN/GTIN7350092800136