ProBion Clinica 50 st tabletter

I Lager
129,00 kr
 • Beskrivning

  ProBion clinica är ett kosttillskott som innehåller levande mjölksyrakulturer för den “normala” magen och även som komplettering av de övriga i serien ProBion. Tabletten har en reglerad upplösning, varvid bakterierna exponeras kontinuerligt längre ned i tunntarmen och tjocktarmen vilket medför en förlängd verkan.

   

   


  Dosering: Börja med 1 tablett/dag. Öka om så önskas till 1 tablett 2 ggr dagligen. ProBion clinica tillförs bäst i samband med måltid.

   

  Inulin
  Inulin består av frukto-oligosackarider/FOS och -polysackarider/FPS. Dessa metaboliska kostfibrer extraheras ur roten Cichorium intybus. Inulin fungerar som föda åt de nyttiga bakterierna i tarmen och stimulerar deras tillväxt.
  Xanthan
  Xanthan är ett slembildande ämne som skyddar bakterierna från angrepp av gallsyror och magsyror. Xanthan framställs genom bakteriell fermentation av kolhydrater.

  Unik Kvalitetssäkring och standard
  Analyser utförs med flödescytometri av oberoende laboratorier. Normalt är det ungefär 80 % levande och oskadade bakterier kvar 24 månader efter produktion förvarat i rumstemperatur, med en garanti på över 50 % levande bakterier.
  Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.


Mer information:
VarumärkeWASA MEDICAL
EAN/GTIN7350092800037