Minami MorDHA Original Omega-3 80% 60 kapslar

Ej i lager
299,00 kr

MorDHA är särskilt framtaget för att ge rätt balans av DHA och EPA för att stödja (gravida) mödrar och deras barn pregnancybreastfeeding. Det höga innehållet av DHA bidrar till ögats och hjärnans utveckling hos fostret under graviditeten och hos spädbarn som ammas pregnancy. Med sitt höga DHA-innehåll passar MorDHA även perfekt för vuxna som önskar ett extra tillskott för ögonen och hjärnan braineye.  Det gäller inte minst den som sitter mycket vid datorn eller har ett jobb som är mentalt utmanande, och äldre personer som vill fortsätta att lära sig nya saker.


60 kapslar

80% Omega-3

 

Minami® MorDHA Original innehåller högst DHA per kapsel på den den svenska marknaden.

 

DHA helps maintain healthy brain function and vision throughout life, from youngsters to the elderly1.
DHA plays a role in both visual and brain development during pregnancy2. Its a building block of both the brain and the retina in the eye.

 

DHA har bevisats bidra till normal utveckling av ögonen och hjärnan hos foster och spädbarn som ammas om det tas av (gravida) mödrar2.

 

Fördelarna med omega-3 kan överföras via bröstmjölken efter barnets födelse2.

 

Omega-3 hjälper gravida kvinnor att bibehålla ett friskt hjärta3.

 

Sveriges mest högkoncenterade Omega-3! Hög EPA/DHA per kapsel. Ultra-ren certifierad fiskolja tillverkad vid låg temperatur via en patenterad tillverkningsprocess.

 

Kapslar i softgel med god smak. Kan tuggas, eller stickas hål på – för att t ex pressa ut innehållet på en sked eller i en smoothie.

1) DHA bidrar till att bibehålla normal synförmåga och normal hjärnfunktion vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.
2) Moderns intag av DHA bidrar till att ögonen och hjärnan utvecklas normalt hos foster och spädbarn som ammas. Den gynnsamma effekten uppnås med ett dagligt intag av 200 mg DHA utöver det rekommenderade dagliga intaget av omega-3-fettsyror för vuxna, dvs. 250 mg DHA och EPA.
3) EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA

Mer information:
VarumärkeNESTLE
EAN/GTIN5425018611188