Medial Läkning

Medial Läkning

Medial Läkning Leverns Okända Kraft

Medial Läkning Leverns Okända Kraft

Medial Läkning Kostguiden

Medial Läkning Kostguiden av Anthony William 351 sidor

279,00 kr
Tillgänglighet: I Lager

Det medicinska mediet Anthony William har hjälpt tiotusentals människor att bli fria från krämpor. I sin första bok, New York Times bästsäljaren Medial läkning, avslöjade han hur vi kan läka oss själva från många sjukdomar och den viktiga roll kosten spelar. Medial läkning : Kostguiden gräver djupare in i de dolda läkande krafterna i frukt och grönt och förklarar hur vi kan ta tillvara på dem och förändra våra liv på vägen.
Du får bland annat: Kritisk information om specifika faktorer som bidragit till ökningen av sjukdomar och hur vi kan skydda oss.

Kunskap om mat som kan reparera ditt DNA, boosta ditt immunförsvar, förbättra din mentala hälsa, neutralisera ph-värdet i kroppen, skydda dig från andra människors negativa känslor och mycket mer.
Tekniker för att förstärka den helande kraften i frukt, grönsaker, örter, kryddor och andra av naturens ätbara växter för dina individuella behov.

Det här är inte en vanlig bok om näring. Här får du andens perspektiv, rösten som berättar för Anthony hur det här med hälsa och läkning fungerar, och det skiljer sig ofta dramatiskt från den konventionella medicin som vi är vana vid.

Anthony lyfter fram över 50 olika livsmedel från naturen som kan ha en otroligt effekt på vår hälsa och berättar om deras egenskaper, symtom och tillstånd de kan avhjälpa samt vilka känslomässiga och andliga fördelarna maten bär. Du får upptäcka:

Varför vilda blåbär är ”maten som återupplivar”, sparris är ungdomens fontän och citroner kan få dig på bättre humör när du har fått dåliga nyheter.
Den bästa maten att äta för att lindra gallsten, hypertoni, hjärndimma och hundratals andra symptom och tillstånd.
De speciella läkande krafterna i kiwi, gurka, kokosnöt och mycket mer.
Orsakerna bakom matsug och begär, hur vi kan använda stress till vår fördel samt fruktens roll inom fertilitet.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Medial Läkning Kostguiden