Helhetshälsa Magnesium CMD 60 ml

Ej i lager
128,00 kr
Helhetshälsa CMD (Concentrated Mineral Drops) är ett kosttillskott med spårämnen i jonform och är en god källa till magnesium. Droppas i vatten.
 
CMD är rikt på magnesium och har ett naturligt innehåll av spårämnen och mineraler från Utah Great Salt Lake. CMD framställs genom soltorkning. Det tar upp till två år att uppnå den rätta mineralkoncentrationen.
 
Rekommenderad dos: 1 ml i ett glas vatten, juice eller i mat, 1-3 gånger/dag. (1 ml = 16 droppar = 1 kryddmått) Överskrid inte rekommenderad dos. CMD har en kraftig mineralsmak och måste därför spädas i vätska eller blandas i mat. Vid ett dagligt intag av 1 ml varar en flaska i 2 månader. ANVÄNDNING CMD kan användas som ett dagligt mineraltillskott eller för att återmineralisera dricksvatten som renats med omvänd osmos, avjonisering eller destillering. 15 droppar återmineraliserar ca 2 liter renat vatten. En flaska räcker till ca 120 liter renat vatten.
Ingredienser: Koncentrat av Utah Great Salt Lake´s mineralrika innanhavsvatten, där mängden natrium har reducerats.

Innehåll per ml:

Klorid 314 mg (39 % av DRI*)

Magnesium 112 mg (30 % av DRI*)

Natrium 0,0017 g

Samt ett 70-tal spårämnen i naturligt varierande mängder

*Dagligt referensintag
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Mer information:
Varumärke HELHETSHÄLSA
EAN/GTIN 7350026471364