Helhetshälsa Jodikelp 100 kapslar

I Lager
139,00 kr
-
+
Helhetshälsa Jodikelp är ett kosttillskott som innehåller jod från Kelp-alg. Jod bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion. Jod är ett essentiellt näringsämne som finns i kosten, främst i jodberikat salt och i mat från havet (som havsfisk och alger).
 
Jod bidrar till att bibehålla normal hud, normala kognitiva funktioner och till nervsystemets normala funktion. Jod bidrar även till normal energiomsättning. 
 
Rekommenderad dos: 1-2 kapslar/dag. Kapseln kan dras isär och innehållet strös i mat eller dryck. Rekommenderad dos bör ej överskridas.
 
Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), knöltång (Ascophyllum nodosum) med kaliumjodid. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa. Kelp är ett samlingsnamn för de stora brunalgerna. Den Kelp som används i Jodikelp heter Ascophyllum nodosum och är mycket jodrik. Registrerad av Vegan Society.

Innehåll per kapsel: Jod 100 mcg (67 % av DRI, Dagligt referensintag)
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 

Mer information:
Varumärke HELHETSHÄLSA
EAN/GTIN 7350026470725