OMEGA-3

MorEPA Original Minami

MorDHA Original Minami

MorDHA Original Minami

MorEPA Kids

MorEPA Mini. Omega-3 för barn och ungdomar. 60 kapslar.
247,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
MorEPA Mini är speciellt framtaget för barn och ungdomar. Omega-3-fettsyror är livsvikta för alla, i alla åldrar men under uppväxtåren är de extra viktiga. Alla miljardtals celler i kroppen behöver omega-3 för att deras skal ska fungera på bästa sätt och det gäller inte minst i hjärnan där det pågår en otrolig tillväxt och utveckling.

MorEPA Mini kapslarna kan sväljas hela eller öppnas och blandas i yoghurt, dressing, fruktjuice, smoothies och likande.

MorEPA Mini innehåller 415 mg koncentrerad fiskolja per kapsel. Av det är 245 mg EPA och 54 mg DHA. Just EPA har i vetenskapliga studier visat sig vara extra viktigt för hjärnan, för koncentration och inlärning. MorEPA Mini-Junior innehåller också en liten mängd Jättenattljusolja med fettsyran GLA som också är viktig för cellernas uppbyggnad.

MorEPA Mini är ett säkert Default Category/Kosttillskott som renats från orenheter som kvicksilver och andra skadliga ämnen. Reningen av fiskoljan görs med hjälp av en miljövänlig process och antioxideringsmedlet Miradoxan är också unikt och miljövänligt.

Miradoxan är unikt och finns i alla MorEPAs produkter. Det är en balanserad blandning av rosmarin- och tokoferolextrakt som gör att innehållet i kapslarna behåller sin fräschör. Det framställs genom en miljövänlig så kallad superkritisk CO2 extraktion. Läs mer om denna metod under ”Varför välja MorEPA Omega-3”.

Dosering:

Som Default Category/Kosttillskott för barn och ungdomar: en kapsel två gånger dagligen, helst i samband med måltid.

Default Category/Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.

Innehåll per kapsel:

Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk 415 mg
Omega-3 fettsyror 352 mg
EPA Eikosapentaensyra 245 mg
DHA Dokosahexaensyra 54 mg
Andra Omega-3 fettsyror 53 mg
Nattljusolja 11 mg
Skriv din egen recension
Du recenserar:MorEPA Kids