Ögondroppar 10 ml

Ögondroppar 10 ml

Ecinaforce Comp

Ecinaforce Comp

Hypermin

120 tabletter

 

 

  • Extrakt från Johannesört
  • Traditionellt växtbaserat läkemedel
  • Använt vid lätt nedstämdhet & lindrig oro

 

329,00 kr
Tillgänglighet: I Lager

Hypermin från A Vogel innehåller extrakt av ekologiskt odlad johannesört som är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används vid lindrig oro och lätt nedstämdhet. Hypermin framställs av johannesörtens blommor och innehåller extrakt i praktisk tablettform.

Känslor som oro, ångest och lätt nedstämdhet kan drabba alla, en eller flera gånger under en livstid. Dessa sinnestillstånd går oftast över av sig själv men lika ofta kan det dröja sig kvar och begränsa livet. Oftast sover den som mår dåligt sämre, kan drabbas av ångest och bli orolig över småsaker och situationer som man annars kan hantera bra. Nedstämdhet och mild depression yttrar sig också fysiskt som problem med magen, huvudvärk, yrsel och tryck över bröstet.

Den som blir deprimerad får en minskad produktion av dopamin och serotonin. Brist på dessa signalämnen kan orsaka nedstämdhet. Långvarig stress är en annan orsak till trötthet och ett tungt sinne.

De växter som används för att framställa A Vogels växtbaserade läkemedel, kosttillskott och livsmedel odlas alltid ekologiskt och oftast för hand med varsamhet om naturen. De härstammar i regel från de egna odlingsfälten eller från kontrakterade ekologiska bönder. När Johannesörten skördas tas det färska växtmaterialet om hand inom några timmar.

Dosering:

Ta 1 tablett 3 gånger per dag.

Hypermin rekommenderas inte till barn och ungdomar under 18 år och inte heller till gravida eller ammande kvinnor.

Rådgör med läkare om symtomen kvarstår efter 2 veckors behandling eller om biverkningar uppstår som inte nämns på bipacksedeln.

Använd inte Hypermin om du är allergisk (överkänslig) mot johannesört eller mot något av övriga innehållsämnen i Hypermin.

Använd inte heller Hypermin om du tar andra läkemedel.

Mängd: 120 tabletter

Ingredienser: Den aktiva substansen per tablett är 66 mg extrakt från Hypericum perforatum L. (johannesört) ört, motsvarande ca 0,425-1,3 g färsk ört av johannesört. Övriga innehållsämnen är mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kroskarmellosnatrium och bomullsfröolja.

Förvaring: Förvaras vid högst 25 °C.  Förvaras utom syn- och räckhåll för barn.

 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Hypermin