Alpha Plus Mighty Flex

Alpha Plus Mighty Flex

Urticalcin

Urticalcin

Genacol

90 kapslar

380,00 kr
Tillgänglighet: I Lager

Genacol, 90 kapslar – kosttillskott med kollagen för hud, muskler och leder

Genacol är ett kosttillskott som innehåller 100% rent hydrolyserat kollagen. Kollagen är ett fiberprotein som naturligt finns i kroppen och har en viktig funktion för spänstig hud och friska muskler och leder. Ju äldre vi blir desto mindre produktion av kollagen sker i våra kroppar, därför har alla vuxna nytta av produkten.

Genacol skiljer sig från andra produkter på marknaden då den först och främst är en kollagenmatris. Den stimulerar till produktion av alla typer av kollagen i kroppen, snarare än att bara tillföra endast en av de fjorton. Produkten innehåller också vitamin C, vilket bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för normal broskfunktion. Den är dessutom helt fri från konserveringsämnen och tillsatser.

Användning / dosering: Den rekommenderade dosen är 3 kapslar / dag som du smidigt tar innan sänggående. Om du har svårt vid just denna tiden så är det att föredra att ta det på morgonen 30 minuter före frukost. Du kan också underlätta matsmältningen genom att ta ut pulvret ur kapseln och ta det med lite vatten. Kollagen-proteinet redan är nedbrutet och finfördelat för att underlätta kroppens upptagning.

Innehåll: 100% kollagen (från nötkreatur)

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Genacol