OIL FOR FACE & BODY CITRUS

Fler bilder

OIL FOR FACE & BODY CITRUS

Bli först med att recensera denna produkt

Tillgängligt: I lager

185 kr
Produktkod: PJOO
Oil for face & body. 100ml

100 ml

Innehåll:
Johannesörtolja
Olivolja
Avocadoolja
Äppelextrakt

Användningsområde:
· Återfuktande
· Mjukgörande
· För ansikte och kropp

Dosering:
För ansiktet är det lämpligast att användas på kvällen så den går in i huden
under natten. Till kroppen masseras den in över hela och där det känns extra
torrt. Efter några minuter kan man torka bort eventuell överskottsolja.

Johannesörtsoljan framställs genom att örtens gula blommor under flera veckor drar i olivolja. När blommorna dragit till sig olivoljan pressas ny olja fram ur extraktet. Det är johannesörtens blodröda växtsaft som ger Bodyoil dess djupa färgton och skänker huden en lätt förnimbar bronsaktig lyster.

Citrus- eller lavendeloljorna kommer från den historiska parfymstaden Grasse i Frankrike. Citronen är inte bara känd som nyttig smak- och doftsättare, utan användes även för sina antiseptiska egenskaper under forna tider i södra Asien. Lavendel har genom historian använts för sin doft, som skydd mot ohyra i klädskåp, sömnlöshet, oro samt för att sterilisera sår.

Johannesört bodyoil använder du över hela kroppen utifrån behov. Som ansiktsolja smörjs den lämpligast in på kvällen för att djupverka under natten. Tvätta ansiktet i vatten på morgonen och frottera lätt med handduk. Oljan är även utmärkt som badolja. Det räcker med 1 tsk olja i badvattnet för att nå återfuktande effekt. Den naturliga oljan är också behaglig som smörjande och stimulerande intimolja.

Kundrecensioner

Skriv din egen recension