MorEPA Platinum

Fler bilder

MorEPA Platinum

Bli först med att recensera denna produkt

Tillgängligt: I lager

469 kr
Produktkod: MinPla
Tillverkare: Minami Nutrition

MorEPA Platinum smart farts 90 % Omega-3 + D-Vitamin, 60 kapslar

MorEpa Platinum har högsta koncentrationenav Omega-3 , av alla MorEPAs produkter , med 1000 mg EPA+ DHA i en kapsel. Nu även 25 mg Vitamin D i en kapsel

EPA och DHA är två viktiga, grundläggande fettsyror. Dessa är av stor betydelse för bildande och återbildande av celler. De påverkar kroppens alla delar såsom skelett, blod, hud, hår, organ, hjärna m fl. Omega-3 fettsyror påverkar blodfetterna gynnsamt och kan därför bidra till skydd mot hjärt-och kärlsjukdomar.

MorEPA innehåller Hi-EPA fiskolja från djuphavsfisk av mycket hög kvalite och med en tredubbel koncentration jämfört med andra fiskoljor. MorEPA består av inte mindre än 75% Omega-3 fettsyror och har ett förhållande mellan EPA och DHA på minst 7:1. MorEPA innehåller minimalt med onödigt fett, istället för att ta 3-5 kapslar vanlig fiskolja per dag, behöver du bara ta en enda kapsel.

MorEPA är 100% ren och naturlig. Denna fiskolja innehåller inga föroreningar eller toxiner, som dioxiner och tungmetaller. Orenheter har avlägsnats genom en tekniskt avancerad process.

Den mjuka kapseln är tillverkad av fiskgelatin, renat vatten och glycerol.

Dosering

MorEPA Smart fats är avsett för vuxna. En kapsel per dag, gärna i samband med måltid, ger det dagliga behovet av Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA.

Ingredienser

Hi-EPA fiskolja från djuphavsfisk,kapsel (fiskgelatin, renat vatten, glycerol), olika tokoferoler, vitamin D.
Näringsvärde per kapsel:

Kundrecensioner

Skriv din egen recension