I energiernas värld

Fler bilder

I energiernas värld

Bli först med att recensera denna produkt

Tillgängligt: I lager

220 kr
Produktkod: ENERGIBOK
.
Den här boken handlar om vårt förhållande till de osynliga energier som finns – och alltid har funnits – i och omkring oss, och som påverkar oss på olika sätt. Genom att bli medveten om energiernas sätt att arbeta kan vi samverka med dem istället för att motverka dem. Därmed blir det lättare att leva och skapa våra liv så som vi innerst inne vill ha dem.

Boken bygger på en samling artiklar som Bo Olander skrivit genom åren och som legat i väntrummet på hans praktik. Många handlade om bakomliggande orsaker till symtom och sjukdomar, och olika sätt att bli av med dem, men en del berörde också vårt förhållande till energier. I boken har författaren vänt på det hela och utgår ifrån energiernas värld, för att visa vad som händer när vi inte klarar av att hantera dem.

Med så enkla medel som möjligt försöker författaren förklara varför samhället ser ut som det gör idag, hur naturlagarna fungerar, vad livskvalitet är, varför vi över huvudtaget blir sjuka och vad vi själva kan göra för att bli mera harmoniska samt – som en biprodukt av detta – hur och varför homeopatin faktiskt fungerar.

Kundrecensioner

Skriv din egen recension