Verte Nature Carbomin 200g

Fler bilder

Verte Nature Carbomin 200g

Bli först med att recensera denna produkt

Tillgängligt: I lager

195 kr
Produktkod: PC
Tillverkare: Plantamed
CARBOMIN. 200gr. Bidrar till normal syra-basbalans. Försurning av kroppen kan leda till skeletturkalkning och inflammationer, bl.a. i leder och muskler.

Innehåll per tesked ca 5g:

Kalcium 350 mg (44% av RDI)
Kalium 190 mg (6% av RDI )
Magnesium 70 mg (25% av RDI)
Zink 10 mg (110% av RDI)

Ingredienser:

Natriumbikarbonat, calciumcarbonat, magnesiumlaktat, kaliumcitrat, magnesiumcitrat och zinklaktat.

Dosering:

1 tsk blandas med ett glas ljummet vatten och drickes på fastande mage 15-30 min. före frukosten eller på kvällen vid sänggående. Förvaras torrt.

Allmänt:

Vår förorenade miljö leder till att åkrarna, som skall ge oss vårt dagliga bröd, på vissa ställen är så sura att de behöver kalkas. Även vår kropp kan bli sur och behöver tillskott av basiska ämnen, bl.a. kalk, för att genom sitt buffertsystem motverka försurning av vår kropp. Inom medicin börjar man intressera sig för ett eventuellt samband mellan vissa sjukdomar och översyrlighet i vår kropp. Vissa studier visar att översyrlighet förstärker sjukdomssymtom såsom allergier, led- och muskelbesvär, urkalkning av skelettet, sköra naglar och sprött hår. En del kallar dessa sjukdomar för syrasjukdomar. Kroppen skyddar sig mot översyrlighet med hjälp av ett s.k. buffertsystem som kan både neutraliser och utsöndra sura ämnen. I buffersystemet ingår bl.a. basiska mineraler. När buffertsystemet är överbelastat börjar kroppen att tära på sina reserver av basiska ämnen – detta leder till s.k. latent acidos (”symtomfri försurning”).

Det är viktigt att vår kost innehåller basiska mineraler, bl.a. kalcium som bygger upp skelettet. Carbomin är ett kostillskott som innehåller de basiska mineralerna kalcium, magnesium, kalium och zink. Carbomin innehåller även zink, som ingår i många av kroppens enzymsystem, bl.a. i enzymet karbanhydras som njurarna behöver för att kunna utsöndra syror.

Förpackningsstorlek:

200g

Kundrecensioner

Skriv din egen recension

Vi rekommenderar även

PHYTOLAKT

PHYTOLAKT

190 kr